Novootvoreni restoran Hari’s Creperie predstavlja mesto najvećeg gastronomskog užitka, koji svoje goste dočekuje u prelepom ambijentu na Novom Beogradu. Ako ste pasionirani ljubitelj najslađih zalogaja i odlične usluge ovaj restoran će sigurno postati jedno od vaših omiljenih mesta u gradu.

Bilo da se odlučite da napravite kratku pauzu i uživate u odličnoj kafi ili da želite da provedete ugodno popodne sa prijateljima ili porodicom restoran Hari’s Creperie predstavlja idealan izbor za vas. Veliki izbor raznovrsnih palačinki, vafla, omleta, sendviča… svim gostima omogućava da odaberu ono što im se najviše sviđa i što najviše vole. Takođe, imate mogućnost da uživate u vegeterijanskim i veganskim obrocima, tako da je za sve goste obezbeđen maksimalan komfor i uživanje.

Za najmlađe su obezbeđene i 2 igraonice (na otvorenom i zatvorenom), pa će roditelji moći na miru da provedu vreme uz društvo i slatke zalogaje.

Ne propustite da probate čuvene slatke specijalitete poput palačinki i vafla od kojih se bude sva čula i koji se tope pod vašim nepcima. Vrhunski kulinarski majstori su tu da u potpunosti iskoriste svo svoje znanje i iskustvo i pred vas iznesu ukusne specijalitete zbog kojih će baš ovo biti mesto na koje ćete se uvek rado vraćati. Poklonite nam poverenje, dobićete savršenstvo… Uverite se, posetite nas i uživajte svim čulima!

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

ENTERIJER – HARI’S CREPERIE

HRANA – HARI’S CREPERIE

LOKACIJA – HARI’S CREPERIE