Restoran Ahh…Riba ima jednostavnu politiku – predstaviti gostima sve čari mora i njegove ukuse na najbolji mogući način.Koriste se samo najkvalitetniji sastojci i uvek sveže namirnice koje vešte ruke kulinarskih majstora pretvaraju u neverovatna umetnička dela na tanjiru.

Restoran Ahh…Riba izdvaja se svojim jedinstvenim konceptom i načinom poslovanja.
U sklopu ovog beogradskog restorana nalazi se i restoran koji već godinama posluje u Podgorici pod istim imenom.

Sa motivom da Beograđane upoznaju sa svim morskim specijalitetima, uspešan model poslovanja implementiran je u beogradski ogranak restorana Ah Riba, na veliko zadovoljstvo ljubitelja ribljih specijaliteta.

Restoran poseduje svoj brod koji ribari po jadranskom moru, a svež ulov se transportuje avionom do Beograda. To je garancija da u ovom restoranu svakog dana možete probati jela napravljenih od provereno svežih namirnica.

Enterijer restorana Ahh Riba usklađen je sa potrebama savremenih ljudi, a ambijent je idealan za poslovni sastanak, porodični ručak ili druženje sa prijateljima.
Njegova lokacija u samom centru, na Obilićevom vencu, čini ga lako pristupačnim iz svih delova grada.

Kad god se uželite ukusa mora, posetite restoran Ahh…Riba koji će svojim prijatnim ambijentom i izvrsnim morskim specijalitetima učiniti da se osećate kao u nekoj primorskoj konobi.

Takođe, ovaj restoran je i sushi bar pa možete iskusiti najukunije sushi kombinacije.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

ENTERIJER – RESTORAN AHH…RIBA

HRANA – RESTORAN AHH…RIBA

LOKACIJA – RESTORAN AHH RIBA