Od maja 2018. godine, Novi Beograd je bogatiji za još jedno mesto pravog gastronomskog užitka.

U samom srcu dešavanja ovog beogradskog naselja tada je otvoren restoran Broker, koji je vrlo brzo osvojio sve koji su ga posetili.

Kako i ne bi, kada predstavlja idealno mesto za prvu jutranju kafu, ručak sa porodicom ili prijateljima, ili ali i za večernji izlazak uz čašu vina ili neki interesantni koktel.

Broker nastao je u cilju da gostima pruži istinsko uživanje u hrani.

Pošto u današnjem vremenu svi žive brzo, taj momenat se skoro izgubio, pa većina ljudi hranu konzumira samo da bi bili siti, ne razmišljajući mnogo o njenim ukusima i ne doživljavajući ih u njihovom punom sjaju.

Iz vizije da promeni svet kulinarstva i vrati hedonističku crtu u svakodnevnicu, stvoren je koncept restorana Broker.

Ova oaza talijanskih mirisa i ukusa, srpske plodne zemlje i nezasitog poriva za hedonizmom predstavlja unosi pravu svežinu u restoransku ponudu Novog Beograda, ali i čitavog grada.

Svojim kvalitetom, zanimljivim ambijentom, opuštenom atmosferom, eklektičnim menijem i besprekorno uslugom, restoran Broker je vrlo brzo zasluženo dospeo na listu najboljih beogradskih restorana.

Kada probate neki od njihovih specijaliteta sa menija kreativno nazvanog „Berza italijanskih jela”, sigurni smo da će restoran Broker postati jedno od vaših omiljenih mesta u gradu.

Predah od naporne svakodnevnice nešto je što svima treba sa vremena na vreme, tako da rezervišite svoje mesto u restoranu Broker i iskusite sve čari hedonizma i gastronomskog užitka koje on pruža.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

ENTERIJER – RESTORAN BROKER

HRANA – RESTORAN BROKER

LOKACIJA – RESTORAN BROKER