Restoran “Dva jelena”, već skoro dva stoleća, jedno je od najprepoznatljivijih mesta u Beogradu.

Ušuškana u srcu Skadarlije, već 180 godina, ona je glavno boemsko stecište, koje svoja vrata otvara za sve zaljubljenike u gradski duh naše prestonice, domaću kuhinju i stara dobra vina.

Ova kafana počela je sa radom daleke 1832. godine, i do danas u sebi sačuvala toliko uspomena da se može smatrati pravom malom istorijskom riznicom Beograda.

Ostala je verna tradiciji sve ove godine, ali istovremeno neodoljivo privlačno kafansko odredište za sve generacije, i definitivno jedno od onih mesta na koja se gosti uvek rado vrate, jer boemski ambijent poput onog u “Dva jelena” nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ono po čemu su “Dva jelena” prepoznatljiva su ukusni tradicionalni specijaliteti srpske kuhinje, prijatna atmosfera i starogradska muzika.

Restoran je posebno ponosan na sve svoje slavne goste, koje su ga učinile još poznatijim i priznatijim, a među njima, redovni su bili, brojni umetnici i velikani poput: Janka Veselinovića, Laze Kostića, Đure Jakšića, Milovana Glišića, Tina Ujevića i mnogih drugih.

Kroz protekle godine i vekove, kafana Dva Jelena, zadržala je istinski boemski duh minulih vremena i nekadašnjeg Beograda, i to je ono po čemu se ona izdvaja od mnoštva drugih.

ušt je doći u jedinstven ambijent ovog restorana, i uz domaća jela, kvalitetna pića i starogradske melodije iskusnih tamburaša, prepustiti se uživanju.

Pored dnevnog opuštanja, idealno je da svratite i uveče na dobar kafanski provod, uz tamburice, naravno!

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – RESTORAN DVA JELENA


Petak – Tamburaši uživoSubota- Tamburaši uživoNedelja – Tamburaši uživoPonedeljak – Tamburaši uživoUtorak – Tamburaši uživoSreda – Tamburaši uživoCetvrtak – Tamburaši uživo


ENTERIJER – RESTORAN DVA JELENA

HRANA – RESTORAN DVA JELENA

LOKACIJA – DVA JELENA

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju