U Beogradu ima mnogo restorana, ali nijedan nije kao restoran Franš!

Ovaj restoran je kruna beogradskog ugostiteljstva, što opravdava izvrsnom hranom, uslužnim i ljubaznim osobljem i prelepim dizajnom.

Smešten je na idealnoj lokaciji na Autokomandi, u ulici Bulevar oslobođenja 18, pa do njega brzo možete stići iz bilo kog dela grada.

Luksuzna unutrašnjost restorana Franš ostaviće vas bez daha. Klasičan stil uređenja prostora sa mnogo ukusa i pažnje ukombinovan je sa modernim elementima, što ovom restoranu daje poseban šik.

Taman kada pomislite da ne može bolje, naći ćete se u bašti koja je stvarno nestvarna. Okruženi zelenilom, imaćete utisak kao da ste u nekoj tropskoj šumi, a ne nadomak bučnog centra grada.

Amfore i fontane daju ovoj oazi dašak elegancije, a sam prostor je ogroman i prima čak 270 ljudi. Bilo da sedite unutra ili napolju, sigurno ćete uživati.
Posebno oni kojima smeta dim cigareta, jer restoran Franš misli na sve svoje goste i ima veliku salu za nepušače.

Ljubazno osoblje je uvek tu da vam preporuči neki od specijaliteta iz veoma bogatog menija. Preko predjela, raznovrsnih salata, posnih i vegetarijanskih jela, jela po narudžbi, specijaliteta od tartufa, slasnih dezerta i mnogih drugih đakonija – u restoranu Franš naći ćete šta god vam stomak ište.

Sve ovo, a i mnogo više toga, čini restoran Franš jednim od najeminentnijih beogradskih restorana. S pravom je simbol Beograda i restoran koji obavezno morate da obiđete.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

ENETERIJER – RESTORAN FRANŠ

HRANA – RESTORAN FRANŠ

LOKACIJA – RESTORAN FRANŠ