Beograd je postao bogatiji za još jedan moderan i lepo uređen restoran. U blizni novobeogadske opštine, u Ulici Omladinskih brigada, svoje mesto našao je restoran Košnica. Prijatan ambijent i lepo uređen prostor ovaj restoran čine prijatnim za poslepodnevnu kafu, opuštajući porodični ručak ili večernje druženje sa prijateljima. Smešten u samom centru Novog Beograda, ovaj restoran je odličan izbor bez obzira iz kog dela grada dolazite. Svojim moderno uređenim enterijerom i vrhunskom uslugom ovaj novootvoreni restoran se već polako probija u vrh ugostiteljske scene Beograda.

U ovom ekskluzivnom restoranu možete uživati u ukusnim specijaltetima, koji će svojim ukusnima oduševiti i najistančanije gurmane. A kako ni jedan ručak ili večera ne mogu da prođu bez kvalitetnih vina, tu je i bogata karta pića na kojoj svako može da nađe ono što voli i što mu prija.

Restoran Košnica se može pohvaliti enterijerom koji predstavlja odličnu kombinaciju modernog stila, sa upečatljivim detaljima i kontrastom hladnih i toplih boja. U njemu je sve podređeno maksimalnom uživanju i udobnosti gostiji. U sklopu restorana nalazi se lepo uređena bašta, koja predstavlja odlično mesto kada su vreli letnji dani u pitanju.

Osim odličnog ambijenta, enterijera, hrane i pića za sve goste restorana Košnica pripremljen je i muzički program, što će vaš boravak u ovom restoranu učiniti nezaboravnim iskustvom, pa će već posle prve posete ovaj restoran postati jedan od vaših omiljenih novobeogradskih restorana.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – RESTORANA KOŠNICA


Petak – Miloš Zeka PetrovićSubota – Nikola BardakNedelja – Aca KrunićSreda – Nemanja KrivokapićCetvrtak – Sofija i Milan


ENTERIJER – RESTORANA KOŠNICA

HRANA – RESTORANA KOŠNICA

LOKACIJA – RESTORANA KOŠNICA

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju