Prefinjen enterijer, kvalitetna mediteranska hrana i na sve to predivan pogled na Savu i Dunav, dovoljni su razlozi da posetite restoran Langouste koji je ušuškan na Kosančićevom vencu u Beogradu.

Ovaj beogradski restoran prava je oaza mira, gde se može doći porodično, sa partnerom na romantičnu večeru, na poslovni ručak ili dođite sami, kako biste se odmorili od celodnevnih obaveza i uživali u pogledu.

Iako je ovaj restoran prvi put počeo sa radom pre 20 godina, i dalje je u samom vrhu kada je u pitanju priprema kvalitetne ribe i morskih plodova.
Vrhunski kuvari koji su ovde zaposleni trude se da zadovolje ukuse svih gostiju, bilo koje jelo da je u pitanju, a na meniju ih ima poprilično.

Glavni specijalitet restorana Langouste je morska riba, a u ponudi su i jastozi, tigrasti gambori, nekoliko vrsta mesa, stekovi i biftek.
Tu su i jednostavniji specijaliteti, nekoliko vrsta rižota, salata i paste.

Kako jela ne bi bila non-stop ista, i kako gostima ne bi dosadila, kuvari stalno menjaju sastojke i smišljaju nova načine za njihovu pripremu.
Restoran Langust poseduje i raznovrsna i kvalitetna vina koja gosti mogu kombinovati sa različitim specijalitetima.

Ono što pored svih ovih kvaliteta oduševljava goste restorana jeste i elegantan i prefinjen enterijer koji sve ostavlja bez daha.

Sve su ovo razlozi zbog kojih obavezno treba da posetite restoran Langust i provedete predivno popodne u odličnoj atmosferi.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM –
RESTORAN LANGOUSTE


Petak – Piano večeSubota – Piano veče


ENETERIJER – RESTORAN LANGOUSTE

HRANA – RESTORAN LANGOUSTE

LOKACIJA – RESTORAN LANGOUSTE

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju