Ako tražite posebno restoransko iskustvo i nešto potpuno drugačije, naći ćete ga u samom srcu Beogradu, u restoranu Little Bay.

Ovaj dragulj beogradskog ugostiteljstva jedinstvenim čini njegov neobičan barokni dizajn, stilski nameštaj i pozorišne lože koje ga uokviruju, pa ćete imati utisak da ste zakoračili u luksuznu operu.

Ovo je jedini restoran u gradu gde ćete moći da prisustvujete nastupima najeminentnijih operskih pevača i izvođača klasične i džez muzike, dok uživate u gurmanskim specijalitetima evropske kuhinje.

Ručak je uvek prijatniji uz zvuke klasične muzike, koju svake subote i nedelje u restoranu Little Bay izvode uživo popularni izvođači ovog žanra.

Restoran Little Bay je deo istoimenog lanca restorana u Londonu i Brajtonu čiji vlasnik je Dragiša Piter. On je uvideo da Beogradu fali restoran sa daškom klasične elegancije i glamura, pa je zato rešio da svoj peti po redu restoran otvori baš u prestonici svoje domovine.

Tako je Beograd dobio eminentni restoran gde pored dobrog zalogaja, interesantnog enterijera, iskusnog i ljubaznog osoblja, možete uživati u najboljim operskim arijama i hitovima klasične muzike.
Rezervišite svoje mesto na vreme jer će vam poseta ovom restoranu ostati zauvek u lepom sećanju.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – RESTORAN LITTLE BAY


Petak – Klasika i evergin – Nemanja Nikolić i Ivan SimeunovićSubota – Opera – Nemanja Nikolić i Aleksandra Alivojvodić


ENTERIJER – RESTORAN LITTLE BAY

HRANA – RESTORAN LITTLE BAY

LOKACIJA – RESTORAN LITTLE BAY

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju