Kafana Tri šešira je jedna od najstarijih kafana-restorana u Skadarliji.

Otvorena je 1864. godine u kući u kojoj je prethodno bila zanatska radionica, čiji su zaštitni znak bila tri plehana šešira.

Kada je 1901. godine srušena kafana Dardaneli koja je bila mesto okupljanja beogradskih boema, noćni život tadašnjeg Beograda premešta se u Skadarliju, naročito u Tri šešira.

Mnogi poznati beogradski umetnici i pisci su u ovoj kafani pevali i pisali. U Skadarliji su tada kovane zavere, izdavani časopisi i pisane pesme.

Kroz 3 šešira tada su prošli Đura Jakšić, koji je stanovao preko puta kafane, Branislav Nušić, glumac Čiča Ilija Stanojević, Tin Ujević… U novije vreme restoran je ugostio kralja Huana Karlosa, Džordža Buša, Vili Branta…

Restoran Tri šešira raspolaže sa 184 mesta i dodatnih 80 u bašti. Služe se specijaliteti nacionalne kuhinje: topla i hladna predjela, supe i čorbe, kao i tradicionalni specijaliteti sa roštilja.

Među raznovrsnim pićima nudi se veliki izbor domaćih rakija.

Pored dobre klope restoran kafana Tri šešira je poznat i po odličnom provodu, jer vas svake večeri očekuju tamburaši uživo.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – RESTORAN LITTLE BAY


Petak – Tamburaši uživoSubota- Tamburaši uživoNedelja – Tamburaši uživoUtorak – Tamburaši uživoSreda – Tamburaši uživoCetvrtak – Tamburaši uživo


ENTERIJER – TRI ŠESIRA

HRANA – TRI ŠESIRA

LOKACIJA – TRI ŠESIRA

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju