Maštate da otputujete u Meksiko, a sve biste dali samo da možete bar jedan dan da uživate u čuvenim meksičkim specijalitetima?! Ukoliko je ovo vaš san, onda za vas imamo nešto što će vas jako obradovati. Meksiko je stigao u Beograd, i to tu na dohvat vaše ruke.

Restoran Zapata već dugi niz godina dočekuje sve ljubitelje ove prelepe zemlje i njihove hrane na već poznatoj adresi, na Zvezdari, u blizini Bulevara Kralja Aleksandra i Vukovog spomenika. Čim se približite restoranu moćićete da osetite neverovatan spoj mirisa, jakih začina i povrća koji se mešaju u odličnim meksičkim jelima kuhinje restorana Zapata.

Osim brojnih jela na meniju restorana Zapata nalazi se i veliki broj pića i koktela. Svoje ugostiteljsko iskustvo vlasnici restorana su primenili na pravi način i omogućili istinskim ljubiteljima dobrog zalogaja da uživaju u neprevaziđenom gastronomskom i hedonističkom iskustvu. Kad na sve to dodate i prelepu baštu koja leti predstavlja pravu oazu mira, shvatićete zašto se u restoranu Zapata javlja ljubav na prvi zalogaj.

Uz profesionalnu uslugu i prijatnu atmosferu restoran Zapata nudi uživanje svim čulima. Dovoljna će biti jedna poseta da odmah postane omiljeno mesto na vašoj gastronomskoj mapi Beograda.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

ENTERIJER – RESTORAN ZAPATA

HRANA – RESTORAN ZAPATA

LOKACIJA – RESTORAN ZAPATA