Pod sloganom “A bit of everything” predstavljamo vam, zvanično prvi Jack Daniel’s bar u Srbiji i regionu – RobRoy 1884 bar, beer & grill.

U Rob Roy-u možete da probate čak 70 vrsta viskija, što spada u jednu od najvećih ugostiteljskih ponuda u Srbiji, ako ne i šire.

U ovom beogradskom baru okusićete i neke od najekskluzivnijih svetskih rumova, preko čak 13 vrsta, zatim 15 vrsta tekila od kojih je jedna Jose Cuervo Versario – najskuplja tekila u svetu, stara 250 godina, a mi smo jedni od 6 ponosnih vlasnika jedne od flaša u Srbiji.

Pored toga posedujemo seriju od 11 različitih votki i 7 vrsta džinova, a u ponudi možete naći i standardnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Beer & grill bar naziv nije nastao tek tako i forme radi. U ponudi piva imamo preko 30 vrsta jedinstvenih flaširanih i 12 vrsta točenih craft piva.

U pabu ćete po prvi put uživati u specijalnoj Jack Daniel’s kuhinji od preko 30 jela od kojih su burgeri, rebarca i kobasice samo jedan deo ove izvanredne ponude.

Tokom radne nedelje muziku za vas će birati neki od najpopularnijih lokalnih funk, soul i pop DJ – eva dok su petak i subota rezervisani za domaće pop – rok, funk i soul grupe.

Rob Roy vas čeka.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – ROB ROY BAR

Petak – Bend “The Gigolo”Subota – Stefan i Anastasija duo


ENTERIJER – ROB ROY BAR

HRANA – ROB ROY BAR

LOKACIJA – ROB ROY BAR

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju