Royal Lounge nargila bar je mesto u srcu Beograda gde tokom dana možete popiti kafu sa prijateljima ili se opustiti uz neku od preko 40 aroma nargile i biti sigurni da ćete uživati u najkvalitenijim originalnim nargilama i ukusima.

Uveče možete uživati u degustaciji raznovrsnih koktela, jer u Royal Lounge baru rade neki od najboljih beogradskih barmena, koji će vas oduševiti svojim umećem kreiranja prvoklasnih koktela.

Vikendom vas u ovom beogradskom baru očekuju i muzičke večeri, kada se sa dj pulta pušta popularna elektronska muzika, pa je užitak subotnje večeri potpun.

Ambijent Royal Lounge bara je u potpunosti opuštajući i potpuno prilagođen užitku gostiju.

Bez obzira da li ste fanovi nargile (shisha) ili možda želite da saznate nešto više o ovom hedonizmu ili samo želite da se opustite u prijatnoj atmosferi sa prijateljima, rezervišite svoje mesto, svratite u Royal Lounge i doživite nezaboravno iskustvo.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – ROYAL LOUNGE NARGILA BAR


Četvrtak – Veče Domaće Muzike – GitaraPetak – Electro House NightSubota – Tech House NightNedelja – Veče Domaće Muzike – Nikola FatalniPonedeljak – RnB Night – Lady’s Cocktail PartyUtorak – Latino Rakija NightSreda – Man’s House Pivo Night


FOTO GALERIJE – ROYAL LOUNGE NARGILA BAR

ENTERIJER – ROYAL LOUNGE NARGILA BAR

LOKACIJA – SPLAV KOMODO BAR

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju  1. Ime i prezime
    1. Kontakt telefon
  1. Email
  1. Broj osoba
  1. Napomena :