Na mestu gde se spaja Beograd, na ušću Save u Dunav, nalazi se kafana na vodi za prave kafanske sladokusce. Ovog leta će svi boemski putevi voditi u kafanu na vodi “UZBUNA”.

Kafana sa originalnim nazivom vam nudi neponovljiv provod, a možete očekivati samo najbolje izvođače, kafanske cene pića , najbolje pevace i muziku i najbolju zabavu .Kafana “Uzbuna” se nalazi na najpopularnijem keju za noćni provod, u prostoru koji odiše kafanskim duhom čim zakoračite u njega.

Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je veliki parking, a splav kafana Uzbuna pored vrhunskog provoda nudi i neponovljiv pogled na Kalemegdan noću.
Ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati. Zato vam preporučujemo da je svakako posetite.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – SPLAV KAFANA UZBUNA


utorak   – Tribal bendČetvrtak – Žile Hram i Kristina Radosavljevićpetak – Marko Žujović i Milica Ristićsubota – Jovan Jovanović i Kristina Radosavljevićnedelja – Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović


GALERIJA – SPLAV KAFANA UZBUNA

ENTERIJER – SPLAV KAFANA UZBUNA

LOKACIJA – SPLAV KAFANA UZBUNA

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju