Splav Komodo Bar se nalazi na Keju Oslobođenja bb, ispod hotela Jugoslavija. U njemu možete uživati u prijatnom ambijentu, uz odličnu hranu i savršen izbor muzike. Komodo bar je idealna destinacija kako za dnevne tako i za večernje izlaske.

Bilo da se opredelite da u ovom savršenom restoranu popijete samo vaš omiljeni napitak, ili da provedete ugodno popodne u društvu najboljih prijatelja i porodice jedno je sigurno, uživaćete u prelepom pogledu na reku koji vam Komodo bar nudi.

Opustite se i uživajte u svemu što splav Komodo bar pruža svojim gostima, a to je priroda, savršen spoj muzike i hrane. Ovo je i više nego dovoljno da baš splv Komodo bude vaš izbor za relakirajuće popodne ili veče pored reke.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – SPLAV KOMODO BAR


Četvrtak – Miroslav VujičićPetak – D.C. BucaSubota – Miloš Zeka PetrovićNedelja – Mister AkustikPonedeljak – Mister AkustikSreda – Mister Akustik


ENTERIJER – SPLAV KOMODO BAR

LOKACIJA – SPLAV KOMODO BAR

Vasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervacijuVasi podaci za rezervaciju