Splav Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po konceptu predstavlja svojevrsnu mešavinu istih.

Gradski Splav Lasta se nalazi na obali iza Beogradskog sajma i predstavlja mesto koje na sofisticiran način spaja elegantno i prefinjeno sa duhom ludih žurki na reci.

Ovaj popularni splav gaji uglavnom DJ program. Predstavlja utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabavlja uz kvalitetan elektronski zvuk, sa akcentom na dip i disko haus melodije.

Za pultom se menja ekipa poznatih gradskih disk džokeja kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali će biti mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mešap i hip hop večeri.

Splav Lasta se ističe i jedinstvenim ambijentom koji je osmislio poznati arhitekta Đorđe Gec, čija su tvorevina i klubovi “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”. Do samog splava se može prići automobilom, a ispred se nalazi i veliki broj mesta za parking.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – SPLAV LASTA


Subota – Dj`s Nikifor & CollectiveNedelja – Matinee – Dj`s Vuk Smiljanić & Danijel ČehranovCetvrtak – RnB Thursday`s Delight – Dj`s Фake Casual & BYP_Petak – Dj`s – Vuk Vukosavljević, Saxperience Project & Peppe


FOTO GALERIJA – SPLAV LASTA

LOKACIJA – SPLAV LASTA

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta