Office Pub zauzima posebno mesto na spisku beogradskih pubova i splavova. Smešten na najlepšem delu zemunskog keja, u blizini hotela Jugoslavija, predstavlja splav u kojem se često sreću istinski ljubitelji muzike, naročito roka i panka. Office pub je odličan izbor i za dan i za noć. Bilo da se opredelite da u njemu popijete jutranju kafu i uživate u fantasičnoj atmosferi koju nose samo kafići koji su smešteni na vodi ili da on bude mesto za vaš noćni provod, jedno je sigurno – uživaćete u svakom trenutku.

Splav Office pub danas jeste, s jedne strane oaza mira, a s druge strane mesto odličnog noćnog provoda. Ovo je jedan od retkih mesta u Beogradu gde nikada nećete čuti zvuke narodne muzike. Samo i isključivo rokenrol! Vikend je rezervisan za žive svirke, pa je to odlična prilika da se uverite da je najbolji provod uz rokenrol upravo na splavu Office pub.

Enterijer u potpunosti odgovara muzici, umesto stolova sačekaće vas velika drvena burad i masivni drveni šank. Office pub je pravo mesto za vas ukoliko smatrate da je najbolje piće pivo, koje se ovde služi u velikim količinama. Probajte neko od trinaest vrsta točenog piva i do kasnih jutarnjih sati uživajte u najboljoj atmosferi, mizici i piću.

Ne propustite da se uverite zašto se baš Office pub izdvaja od svih drugih zemunskih lokala. Već pri prvoj poseti postaće vaše omiljeno mesto za najbolji dnevni i noćni provod.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

PROGRAM – SPLAV OFFICE PUB


Subota – Bend “Log In”Cetvrtak – Koktel VečePetak – Bend “Showtime”


FOTO GALERIJA – SPLAV OFFICE PUB

ENTERIJER – SPLAV OFFICE PUB

LOKACIJA – SPLAV OFFICE PUB

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta

Vasi podaci za rezervaciju  1. Kategorija mesta