Na granici sa boemskom četvrti, Skadarlijom i Ulicom Strahinjića Bana, nalazi se Tezga bar, kao mesto ukrštanja nekoliko različitih kuhinja, srpske i mediteranske kuhinje.

Ovaj beogradski restoran godinama osvaja goste koji u njega dođu, kako zbog prijatne atmosfere i enterijera koji oduzima dah, tako i zbog vrhunske usluge i ukusne hrane.

Na meniju imaju narazličitije specijalitete, koji će zadovoljiti i najzahtevnije goste. Od različitih sireva, pasti i supa, preko raznovrsnih specijaliteta od mesa koji će vas osvojiti već na prvi zalogaj.

Kulinarski tim restorana Tezga bara priprema i organski hleb, koji se prema njihovim savetima, savršeno slaže uz različite omlete.

Ukoliko volite vina, onda će vam se sigurno svideti italijanska i španska vina, koja su u redovnoj ponudi, ali i rakije sa različitim ukusima. Najpopularnija je rakija pravljena od malina, koja je jedan od njihovih specijaliteta.

Najlepši deo restorana je velika terasa koja je, naročito leti, prava oaza mira.

Tezga bar je mesto koje jednostavno morate posetiti jer ćete mu se, kada probate njihove specijalitete, sigurno ponovo vratiti.

Rezervacije na telefon 069/5555-456 ili putem online rezervacija.

ENTERIJER – TEZGA BAR RESTORAN

HRANA – TEZGA BAR RESTORAN

LOKACIJA – TEZGA BAR RESTORAN